کتابخانه تخصصی آثار امام خمینی در دانشگاه پیام نور شهرکرد بهره برداری شد

شهرکرد- کتابخانه تخصصی آثار امام خمینی رحمت الله علیه با حضور مسوولان استانی در دانشگاه پیام نور شهرکرد افتتاح شد.
به گزارش خبرنگاردانشگاه: این کتابخانه مشتمل بر400جلد کتاب از آثار امام به همت جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری برپا شده است.
مسئول امور فرهنگی دانشگاه پیام نور شهرکرد به خبرنگاردانشگاه گفت: جهاد دانشگاهی استان در سالهای گذشته قول مساعد برای تجهیز کتابخانه دانشگاه پیام نورمرکز شهرکرد به آثارحضرت امام خمینی (ره)وپژوهش های مرتبط باآن راداده بود.

جمشید امیرخانی افزود: بر این اساس، این جهاد دانشگاهی امسال600 جلد کتاب با موضوع انقلاب اسلامی وبه ویژه آثار امام خمینی وپژوهش های مرتبط با آن به دانشگاه پیام نور اهدا کرد.

وی ادامه داد:400 جلد از این کتابها به کتابخانه تخصصی آثار امام خمینی و200 جلد به کتابخانه مدیریت فرهنگی اختصاص یافت .

هم اکنون حدود هفت هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور شهرکرد تحصیل می کنند .