اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون کارشناسی ارشد استعداد درخشان سازمان سنجش و آموزش کشور اسامی پذیرفته شدگان استعداد درخشان کارشناسی ارشد دانشگاه ها را اعلام کرد

اسامی پذیرفته شدگان نهایی کارشناسی ارشد بدون آزمون براساس آیین نامه ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره‌های تحصیلی بالاتر در سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانی sanjesh.org اعلام شد.

پذیرفته شدگان لازم است حداکثر تا تاریخ 31 شهریور 93 فارغ‌التحصیل شوند، بدیهی است از ثبت‌نام کسانی که تا این تاریخ فارغ‌ التحصیل نمی شوند، ممانعت به عمل خواهد آمد.

همچنین لازم به ذکر است ثبت نام این دسته از پذیرفته شدگان در پیام نور به صورت غیر حضوری و از طریق سیستم گلستان می باشد که در زمان انتشار این خبر هنوز دانشگاه پیام نور جزییات ثبت نام را اعلام نکرده است که در پیگیری های انجام شده عنوان شد طی امروز و یا فردا اعلام خواهد شد.

در صورت اعلام از طریق همین سایت به اطلاع خواهد رسید.