یکشنبه 14 شهریور 1395 شیوه درس خواندن دردانشگاه پیام نور تاثیر بسزایی درقبولی من درمقاطع بالاتر تحصیلی داشت به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ،وی در خصوص میزان تاثیر دانشگاه پیام نور در موفقیت تحصیلی خود گفت: زمانی که تحصیل خود را در دانشگاه پیام نور بوشهر آغاز نمودم، همزمان در رشته علوم آزمایشگاهی مشغول به کار بودم. ترم‌های ابتدایی وفق دادن این شرایط برایم سخت بود، به این دلیل که در دانشگاه پیام نور منابع باید برای امتحان به طور کامل خوانده می‌شد و من چون شاغل بودم، زمان زیادی را برای حضور در کلاس‌های رفع اشکال نداشتم، گرچه در واحدهای عملی از علم اساتید محترمی چون خانم دکتر علوی و خانم صیانت در گروه زبان، بهرمند شدم، اما به مرور شیوه درس خواندن در این دانشگاه را یاد گرفتم و به نوعی باید گفت تلاش را یاد گرفتم و به جرات می توانم بگویم یکی از مواردی که باعث شد من بتوانم در دانشگاه تربیت مدرس در مقطع ارشد قبول شوم، این شیوۀ درس خواندن بود.
دانشجوی دکتری زبانشناسی همگانی تربیت مدرس در خصوص منایع درسی دانشگاه پیام نور گفت: با توجه به آن که کارشناسی را در رشته مترجمی زبان انگلیسی این دانشگاه تجربه کردم، می توانم بگویم بیشتر منابع درسی واقعا کاربردی هستند، و از نظر نیمه حضوری بودن هم باید گفت برای افرادی که شاغل هستند، مخصوصا در شاخه‌های نظری همچون علوم انسانی، تحصیل در دانشگاه پیام نور می‌تواند بهترین گزینه باشد، چون آزادی عمل بیشتری دارند و طبق برنامه‌ریزی شخصی خود می‌توانند واحدها را گذرانده و در نهایت در رشته موردعلاقۀ خود تحصیل کنند.
وی در خصوص معظل مدرک گرایی در جامعه امروز نیز گفت:امیدوارم که تمام جوانان ایرانی، بیشتر به تحصیل واقعی و کسب علم توجه داشته باشند، نه جمع آوری مدارک تحصیلی مختلف چه بسا هرکس که علم واقعی داشته باشد، بدون شک جایگاه بسیار بالایی در جامعه کسب خواهد کرد.
دانشجوی سابق مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر در سال 1395 با کسب رتبه 28 در آزمون دکتری سراسری، موفق به کسب بالاترین امتیاز (30/95 از 100) در مصاحبۀ دانشگاه تربیت مدرس شده و در این دانشگاه پذیرفته شد سپس همزمان از طریق برگزیدگان علمی (استعداد درخشان) نیز در مقطع دکتری در دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شد.

پگاه آریایی که دارای مدرک فوق دیپلم علوم آزمایشگاهی در سال 1388 از طریق کنکور فراگیر دانشگاه پیام نور در رشته مترجمی زبان انگلیسی در دانشگاه پیام نور بوشهر پذیرفته شد و ضمن اشتغال در بیمارستان، به تحصیل در این رشته مشغول شد .
وی درسال 1391 درا ین دانشگاه فارغ التحصیل شد و در مهرماه سال 1392 در دانشگاه تربیت مدرس تهران با رتبه 34 در رشته زبان‌شناسی همگانی پذیرفته و در شهریور 1394 از پایان نامه اش که در رابطه با گویش‌های استان بوشهر بود با نمره 20، دفاع کرده و با معدل 13/18 فارغ‌التحصیل شد. ضمن اینکه در دوره ارشد در میان ورودی‌های هم رشته خود رتبه اول را در گروه زبانشناسی تربیت مدرس کسب نمود.

پگاه آریایی که سابقه تدریس در دانشگاه پیام نور را دارد با با مرکز دایر ه المعارف بزرگ اسلامی در تهیه مدخل‌های دانشنامۀ گویش‌ها و زبان‌های ایرانی همکاری دارد و مدخل‌ها ی گویشی «بوشهری، دلواری، دشتستانی و ...» به نام و ی در این دانشنامه ثبت شده است.
همچنین وی موفق به چاپ پایان نامۀ خود به صورت کتاب تحت عنوان « بررسی زبان‌شناختی فرآیندهای واجی گویش‌های استان بوشهر: رویکرد بهینگی» شده است و دو مقاله با عنوان ‌ «Lenition and Fortition in Shul Dialect» در Asian Journal of Humanities and Social Studies در سال 2015و « An Optimality Theoretic Account of Place and Voice Assimilation in Bushehri Dialects» در Journal of Advances in Linguistics در سال 2016 به چاپ رسانده است. همچنین مقاله‌ای نیز با عنوان «برخی فرایندهای واجی رایج در گویش‌های استان بوشهر» در سومین همایش بین المللی زبان ها و گویش‌های ایرانی (گذشته و حال) پذیرفته شده است.
 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر